Wij helpen jou inspireren met de allervetste video’s.

Wij houden van video.

Video is onze passie. We geloven dat het dé manier is om verhalen te vertellen. Het raakt mensen. Het maakt iets los. Het inspireert, amuseert en informeert. Goede video komt tot de kern en maakt een complex verhaal heel simpel.

Door beeld, audio, tekst en grafische elementen samen te laten werken, kunnen we in een paar minuten werelden op hun kop zetten. En dat is precies waarom wij doen wat we doen.

We vertellen jouw verhaal.

We willen mensen inspireren en helpen organisaties om hetzelfde te doen. Van branded content en commercials, tot documentaires, korte films en videoclips. We maken video’s die binnenkomen. Die je aan het denken zetten. Of die gewoon een lach op je gezicht bezorgen.

Heb je nog geen idee hoe je video in wilt zetten, maar weet je dat je er iets mee moet? Dan maken we samen een plan. Heb je het al helemaal uitgedacht? Dan springen we aan boord om toffe beelden te schieten.

Hoe dan ook: we zorgen er samen voor dat jouw verhaal het podium krijgt dat het verdient.

We doen het samen.

Ons recept is geen geheim en eigenlijk super simpel: het draait allemaal om teamwork en goede energie.

We gaan hard op de set. Een goede productie is topsport, dus we leggen de lat hoog. We houden van een strakke preproductie en haarfijne afwerkingen. We color graden totdat de kleuren perfect zijn. En vieren een feestje wanneer het allemaal precies klopt.

Videos van cinematische kwaliteit en een goede dosis fun tijdens het creëren – that’s how we roll.

Team.

Filmmaker

Daan Hettinga

Filmmaker in hart en nieren.
Leer Daan kennen

Daan zet zijn tanden in projecten en laat niet los. Wat is het doel van de video? Wie moeten het te zien krijgen? Hoe overtuigen we hen? Dat zijn vragen die Daan opgooit.

Als hij de antwoorden heeft, is het tijd om te knallen. En niet zomaar: hij gaat voor kwaliteit. Cinematische kwaliteit om precies te zijn. Voor mensen die niet elke dag door een cameralens kijken: dat zijn plaatjes die zo goed zijn, dat ze niet misstaan in een bioscoopfilm.

Regisseur

Nandisa Ludidi

Laat je net wat anders kijken.
Leer Nandisa kennen

Nandisa heeft haar eigen kijk op de wereld. En dat zie je terug in haar werk. Ze is director, editor, creative kid, sensible en queer. Maar het liefst skipt ze alle hokjes.

Ze wil vooral verhalen maken die er toe doen. Verhalen die het verschil maken. Verhalen die mensen inspireren om anders te leren kijken. Zet Nandisa achter de knoppen en je krijgt kleurrijke video’s met een boodschap. Een boodschap die je iets laat voelen.

Regisseur

Robin de Bruin

Heeft oog voor styling en detail.
Leer Robin kennen

Robin heeft oog voor detail. Naast dat hij een top-notch regisseur is, weet hij simpelweg wat mooi is. Hij ziet als geen ander welke aankleding en styling een verhaal nodig heeft. Dus als er hoogwaardige content geschoten moet worden die tot in de puntjes klopt, is hij je man.

Robin ziet wat jij niet ziet, schudt toffe concepten uit zijn mouw en zorgt er tijdens de productie voor dat het allemaal werkt.

Regisseur

Tim Gersen

Geeft video's lucht en humor.
Leer Tim kennen

Tim is een regisseur die van nature kiest voor een luchtige insteek. Met humor, visuele grapjes en dolletjes in de montage. Zo zorgt hij ervoor dat zware onderwerpen toch licht aan kunnen voelen.

Hij voelt snel aan wat de klant nodig heeft, vertaalt dit in een concept en gaat op draaidagen heel gericht te werk. Hij weet welke shots hij wil halen en welke lens hij daarvoor wil gebruiken.

Naast het werk leest hij regelmatig de Matrix ->

Cameraman

Valentijn Stomp

Kent de nieuwste technische snufjes.
Leer Valentijn kennen

We zijn allemaal video nerds, maar Valentijn spant de kroon. Hij kan je alles vertellen over codecs, filters, bitrates, adapters en struint het internet af om up to date te blijven over de nieuwste gear.

Maar niet zonder doel, want: “Hoe minder de techniek in de weg zit, des te groter de creatieve vrijheid.” Hij draait graag vanaf zijn schouder om zoveel mogelijk gevoel in zijn werk te leggen.

Het enthousiasme spat er vanaf bij Valentijn, maar als je vraagt waarom hij het camerawerk zo leuk vindt antwoord hij waarschijnlijk met “gewoon plaatjes maken, vind ik wel lachen”.

Daarom houden we van hem.

Cameraman / Fotograaf

Nathan Dekker

Veelzijdiger vind je ze niet.
Leer Nathan kennen

Nathan is een multi-inzetbare fotograaf en cameraman. Hij kan ingezet worden als één van beide op een shoot, maar combineert zijn skills ook regelmatig op set.

Naast het fotograferen en filmen, assisteert hij ook op set als FirstAC. Maar ook in de post komen zijn skills van pas, zo bewerkt hij zijn beelden na in Photoshop, Lighroom & Resolve.

Een veelzijdige jongen, die Nathan.

Jr. Producer

Luna Soppe

Zorgt voor ... op de i.
Leer Luna kennen

Luna is afgestudeerd van de opleiding Creative Business. Tijdens haar stageperiode kwam ze bij Het Productiehuis terecht en gelukkig was ze hier gelijk op haar plek!

Ze houdt naast het produceren van kleine- tot middelgrote videoprojecten van; creatief bezig zijn, tekenen, piano spelen en maakt op random momenten graag een handstand.

Editor

Elisa Seijdel

Jonge filmmaker met een droom.
Leer Elisa kennen

“Ik wil hier leren om verhalen te vertellen.”

Dat zei de pas 19-jarige Elisa toen hij bij ons binnenkwam als stagiair. Tijdens zijn studie leert hij alles over het voorbereiden, schieten en monteren van video’s. Hij assisteert op de set en maakt regelmatig eerste edits. Daarnaast keek hij mee op het zakelijk aspect om te leren, zodat hij straks verder kan met zijn eigen videoproductiebedrijf.

Wij houden van jong talent met een doel voor ogen. En dat is Elisa.

Klanten.

Dit was ons verhaal – we zijn benieuwd naar die van jou.

Het Productiehuis

IJsbaanpad 2
1076 CV Amsterdam
020 210 1356
[email protected]