Wij helpen jou inspireren met de allervetste video’s.

Wij houden van video.

Video is onze passie. We geloven dat het dé manier is om verhalen te vertellen. Het raakt mensen. Het maakt iets los. Het inspireert, amuseert en informeert. Goede video komt tot de kern en maakt een complex verhaal heel simpel.

Door beeld, audio, tekst en grafische elementen samen te laten werken, kunnen we in een paar minuten werelden op hun kop zetten. En dat is precies waarom wij doen wat we doen.

We vertellen jouw verhaal.

We willen mensen inspireren en helpen organisaties om hetzelfde te doen. Van branded content en commercials, tot documentaires, korte films en videoclips. We maken video’s die binnenkomen. Die je aan het denken zetten. Of die gewoon een lach op je gezicht bezorgen.

Heb je nog geen idee hoe je video in wilt zetten, maar weet je dat je er iets mee moet? Dan maken we samen een plan. Heb je het al helemaal uitgedacht? Dan springen we aan boord om toffe beelden te schieten.

Hoe dan ook: we zorgen er samen voor dat jouw verhaal het podium krijgt dat het verdient.

We doen het samen.

Ons recept is geen geheim en eigenlijk super simpel: het draait allemaal om teamwork en goede energie.

We gaan hard op de set. Een goede productie is topsport, dus we leggen de lat hoog. We houden van een strakke preproductie en haarfijne afwerkingen. We color graden totdat de kleuren perfect zijn. En vieren een feestje wanneer het allemaal precies klopt.

Videos van cinematische kwaliteit en een goede dosis fun tijdens het creëren – that’s how we roll.

Team.

Filmmaker

Daan Hettinga

Filmmaker in hart en nieren.
Leer Daan kennen

Daan zet zijn tanden in projecten en laat niet los. Wat is het doel van de video? Wie moeten het te zien krijgen? Hoe overtuigen we hen? Dat zijn vragen die Daan opgooit.

Als hij de antwoorden heeft, is het tijd om te knallen. En niet zomaar: hij gaat voor kwaliteit. Cinematische kwaliteit om precies te zijn. Voor mensen die niet elke dag door een cameralens kijken: dat zijn plaatjes die zo goed zijn, dat ze niet misstaan in een bioscoopfilm.

Regisseur

Nandisa Ludidi

Laat je net wat anders kijken.
Leer Nandisa kennen

Nandisa heeft haar eigen kijk op de wereld. En dat zie je terug in haar werk. Ze is director, editor, creative kid, sensible en queer. Maar het liefst skipt ze alle hokjes.

Ze wil vooral verhalen maken die er toe doen. Verhalen die het verschil maken. Verhalen die mensen inspireren om anders te leren kijken. Zet Nandisa achter de knoppen en je krijgt kleurrijke video’s met een boodschap. Een boodschap die je iets laat voelen.

Regisseur

Laurens Smit

Heeft oog voor styling en detail.
Leer Laurens kennen

Laurens heeft oog voor detail. Naast dat hij een top-notch regisseur is, weet hij simpelweg wat mooi is. Hij ziet als geen ander welke aankleding en styling een verhaal nodig heeft. Dus als er hoogwaardige content geschoten moet worden die tot in de puntjes klopt, is hij je man.

Laurens ziet wat jij niet ziet, schudt toffe concepten uit zijn mouw en zorgt er tijdens de productie voor dat het allemaal werkt.

New Business

Martijn Peters

Voelt aan hoe jij video in kan zetten.
Leer Martijn kennen

Martijn luistert, stelt vragen en ziet vervolgens mogelijkheden in (bijna) alle problemen, ik gebruik liever de term 'uitdagingen' legt hij droog uit. Hij begrijpt welke soort video's aansluiten bij verschillende doelstellingen van onze klanten. Martijn heeft naast video een passie voor kiten & persoonlijke ontwikkeling en maakt in beide opzichten graag grote sprongen.
Cameraman

Valentijn Stomp

Kent de nieuwste technische snufjes.
Leer Valentijn kennen

We zijn allemaal video nerds, maar Valentijn spant de kroon. Hij kan je alles vertellen over codecs, filters, bitrates, adapters en struint het internet af om up to date te blijven over de nieuwste gear.

Maar niet zonder doel, want: “Hoe minder de techniek in de weg zit, des te groter de creatieve vrijheid.” Hij draait graag vanaf zijn schouder om zoveel mogelijk gevoel in zijn werk te leggen.

Het enthousiasme spat er vanaf bij Valentijn, maar als je vraagt waarom hij het camerawerk zo leuk vindt antwoord hij waarschijnlijk met “gewoon plaatjes maken, vind ik wel lachen”.

Daarom houden we van hem.

Cameraman

Mark Groen

Veelzijdiger vind je ze niet.
Leer Mark kennen

Mark heeft op alle camera’s inmiddels al wel een productie geschoten. Van kleinere Sony’s en BlackMagic’s tot de grotere RED en Arri camera’s.

Op die variatie gaat hij lekker: “Elke camera heeft een eigen look. Welke look je nodig hebt, wordt bepaalt door de sfeer die je neer wilt zetten.” Moet er geschoten worden met steadicams, sliders, schouderstatieven of soortgelijke stabilizers? Dan is Mark je man.

Er zijn weinig cameramannen veelzijdiger dan hij.

Filmmaker (stagiair)

Lisa Hoekstra

Journalist student die ervoor gaat.
Leer Lisa kennen

Lisa zit niet stil (al vinden we stilzitten op z’n tijd wel belangrijk, en zij ook). Ze timmert aan de weg en is enthousiast bezig met media en journalistiek. Ze maakt filmpjes voor Omroep Ede en heeft haar eigen podcast: Time Out Op Zondag.

Je raadt misschien al waarom ze als stagiaire in ons team zit: ze wil haar camera- en edit skills opkrikken, zodat ze nog betere producties kan maken. Haar focus? Video’s met een journalistieke achtergrond. Of docu’s.

Cameraman (stagiair)

Elisa Seijdel

Jonge cameraman met een droom.
Leer Elisa kennen

“Ik wil hier leren om verhalen te vertellen.”

Dat zei de pas 19-jarige Elisa toen hij bij ons binnenkwam. Als stagiair leert hij alles over het voorbereiden, schieten en monteren van video’s. Hij assisteert op de set en maakt regelmatig eerste edits. Daarnaast kijkt hij mee om het zakelijk aspect te leren, zodat hij straks verder kan met zijn eigen videoproductiebedrijf.

Wij houden van jong talent met een doel voor ogen. En dat is Elisa.

Klanten.

Dit was ons verhaal – we zijn benieuwd naar die van jou.

Het Productiehuis

Fred. Roeskestraat 115
1076 EE Amsterdam
020 210 1356
[email protected]