Wij maken video. Dat doen we in allerlei vormen en maten.

Wij maken bedrijfsvideo’s en merkvideo’s.

We helpen je om in een paar seconden of minuten het verhaal van jouw merk of bedrijf te vertellen. We zorgen ervoor dat het binnenkomt. Dat het inspireert. Dat het precies het juiste gevoel geeft.

Wij maken online commercials.

We brengen je boodschap tot leven in een korte high-end video. We zorgen ervoor dat het ‘verkoopt’. Als het nodig is, werken met acteurs, een regisseur, cameraman of -vrouw, een producer en een uitgewerkt script met daarin alle scenes. Maar we kunnen het ook klein en simpel houden.

Wij maken social media content.

Video is dé manier om je merk tot leven te laten komen op socials. We zorgen ervoor dat het vlot én inhoudelijk is. En we houden rekening met het platform dat je gebruikt, zodat je het beste uit je video kunt halen. Rechthoekige, verticale video’s van 15 seconden, 1:1 video’s, of IGTV of Youtube content – we got you.

Wij doen live streaming.

We helpen je met het live presenteren van je verhaal of pitch. Met één of meerdere camera’s, mét of zonder regie. Wij regelen alle techniek en denken mee over de inhoud, zodat jij kunt focussen op het verhaal.

Wij maken videoclips.

We zijn muziekliefhebbers. En we kunnen hartstochtelijk genieten van goede videoclips; het maakt het plaatje compleet. De clip van [artiest – track] vinden we bijvoorbeeld geweldig. We duiken in je muziek en zorgen ervoor dat je verhaal ook visueel tot leven komt.

Wij doen documentaires en korte films.

Wij hebben hart voor video. En stiekem genieten we het meest van grotere producties. Grotere verhalen. Met meer complexiteit. In documentaires en korte films kunnen we helemaal los gaan. En nieuwe werelden creëren. Of bestaande werelden juist beter inzichtelijk maken.

Heb je nog vragen of wil je een offerte?

Het Productiehuis

IJsbaanpad 2
1076 CV Amsterdam
020 210 1356
[email protected]