Behind the scences van de korte film OYO – Behind the scenes, hoe ziet zoiets er eigenlijk uit? In deze toffe samenwerking met een groep gepassioneerde filmmakers laten wij je graag zien hoe een draaidag er uit ziet.

OYO is een korte film met in de hoofdrol en man die ver van de beschaving af woont. Hierbij wordt hij aangetrokken door iets uit het bos. Iets wat buitenaards lijkt. Naar aanleiding van deze aantrekking besluit de man om het bos te gaan verkennen.

Wij zijn trots op OYO. We hebben deze korte film mogen schieten met een groep filmmakers die net zo veel van hun vak houden als wij. Zoals hierboven beschreven laten wij je graag zien hoe zo een filmdag er achter de schermen uit ziet. Daarom hebben we enkele shots voor je op een rij gezet.

Heb jij geen idee hoe je video in wilt zetten maar weet je wel dat je er iets mee moet doen? Wij maken graag samen met jou een plan. En heb jij dit plan al helemaal uitgedacht? Dan springen we aan boord om toffe beelden te schieten. Van een strakke preproductie tot aan haarfijne afwerkingen. Een video om trots op te zijn. Wij gaan er helemaal voor.