Luna’s ontwikkeling binnen Het Productiehuis is het perfecte voorbeeld van hoe een stage kan uitgroeien tot een vaste baan! Ze begon in februari 2022 als allround filmmaker stagiair terwijl ze Creative Business studeerde in Haarlem. Gedurende die periode heeft Luna zich snel ontwikkeld tot een onmisbare kracht binnen het team van Het Productiehuis!

Goede match

Tijdens haar stage, die een half jaar duurde, bleek al snel dat Luna en Daan een match waren. De samenwerking leidde tot het succesvol afronden van diverse projecten, waaronder een online commercial voor het Nationaal Coassistenten Congres. Luna’s vermogen om zich snel aan te passen en verschillende rollen op draaidagen te vervullen, maakt haar tot een veelzijdige en waardevolle aanvulling.

Haar volgende (afstudeer)stage bij Het Productiehuis was een logisch vervolg op haar eerste stageperiode. Hier verdiepte ze haar kennis en vaardigheden verder, ook op het gebied van onze verhuur tak: Productiehuis Rentals.

Luna (in focus) tijdens de NCC 2024 shoot.

Divers takenpakket

Luna’s takenpakket bij Het Productiehuis is breed. Ze is niet alleen actief op draaidagen en in de montagekamer, maar produceert ook kleinere projecten. Zo weet ze alles over het maken van callsheets, het vinden van de geschikte locaties en het communiceren met klanten.

Na het afronden van haar studie, is Luna nu een vaste kracht geworden bij Het Productiehuis. Haar groei van stagiair naar een belangrijke rol binnen het bedrijf laat haar toewijding, talent en haar vermogen om zich te ontwikkelen duidelijk zien.

Met een frisse blik en haar brede inzebaarheid is Luna Soppe een waardevolle aanwinst voor Het Productiehuis. Ze gaat dus lekker verder waar ze mee bezig was, maar ze wil zich ook graag ontwikkelen in animatie en gaat een After Effects cursus volgen.

Good to have you on board, Luna!

Luna (kan ook lachen) tijdens de NCC 2024 shoot.