Verhuren, dat doen we ook.

De afgelopen jaren hebben we bij Het Productiehuis geïnvesteerd in mooie gear, waaronder de nieuwste ARRI camera, de ALEXA 35. Daarover schreven we eerder al deze blog.

De juiste gear laat draaidagen soepel verlopen en levert de mooiste plaatjes op. Dat maakt het voor ons de investering waard. Maar omdat we regelmatig een dag op kantoor zitten en de gear dan niet gebruiken, verhuren we de gear ook. Daarvoor hebben we een verhuurtak opgericht met eigen website: productiehuisrentals.nl.

Doordat Productiehuis Rentals steeds serieuzere vormen aanneemt, vonden we het tijd om een video te maken die uitlegt hoe en waarom andere filmmakers, productiehuizen en cinematografen klant bij ons zouden willen worden.

Daan legt het je uit in deze video.

Wat wordt je duidelijk in deze video?

In de video hierboven vertelt Daan, zelf filmmaker en cameraman van Het Productiehuis over de voordelen van de service bij Productiehuis Rentals.

Productiehuis Rentals is meer dan een verhuurservice; het is een verlengstuk van onze passie voor het creëren van hoogwaardige videocontent. Met een assortiment dat varieert van de nieuwste ARRI-camera’s tot cine- & vintage lenzen, Easyrigs, sliders, carts en nog veel meer, bieden we flexibele oplossingen voor een scala aan productiebehoeften.

Het proces van het inhuren van onze gear is ingericht zoals vele webshops: het inboeken van de gear is daardoor super simpel. Daarnaast is duidelijke communicatie voor ons erg belangrijk. We zorgen er bovendien voor dat onze klanten de benodigde apparatuur efficiënt en zonder gedoe kunnen verkrijgen.

Kernpunten uit deze video:

  1. Exclusieve Apparatuur: Uitgebreid assortiment met onder andere ARRI Amira, Mini, en ALEXA 35 camera’s.
  2. Gebruiksvriendelijke Boekingsproces: Efficiënte online offerteaanvragen en bevestiging binnen 24 uur.
  3. Centrale Locatie: Gemakkelijk bereikbaar in Amsterdam, vlakbij het Olympisch Stadion.
  4. Aanvullende Diensten: Vooraf testen en preppen van apparatuur, bezorging op locatie.
  5. Flexibele Retourmogelijkheden: 24/7 retoursysteem voor extra gemak.
  6. Klantgerichte Benadering: Persoonlijke aandacht en advies op maat.

Verder praten?

Geïnteresseerd in onze services of wil je onze apparatuur in actie zien? Neem contact op via e-mail of Instagram, of start direct met een offerteaanvraag. We zijn er klaar voor om jouw volgende project naar een hoger niveau te tillen!

We hopen je snel te zien bij Productiehuis Rentals!